søndag den 17. juni 2012

Design til børn, når det er bedst

Jeg ELSKER, når design og funktion går hånd i hånd. Og som farve-fanatiker er det jo kun et plus, når designerne vælger skønne, klare farver. Især til børn.

Derfor vil jeg gerne slå et slag for Flexibath badekar, som er en dansk opfindelse, der for år tilbage blev begået af to nybagte fædre.  Og som blandt mange priser er blevet præmieret i år med RED DOT designprisen. Og det er helt fortjent!

Med den begejstring kan det måske undre nogen, at vi først nu har anskaffet os to af disse vidunder-badekar. Vi startede ud med en stor balje fra Babysam, hvor alle unger kunne være i. Og det har også fungeret rigtig godt.

Men kan du ikke høre, hvor stort det lyder; balje! Nu er den udskiftet med to Flexibath-badekar, som stort set intet fylder, når de ikke er i brug. Og det holder altså! Købt i Kvickly til nedsat pris i denne uge: 199 kr. pr. stk.

Vilma & Bertram ELSKER at bade. Især sammen. Så vi var lidt spændt på at introducere dem for konceptet med to kar ved siden af hinanden. Tror faktisk stadig, I føler, I bader sammen. Og I havde det præcis lige så sjovt som altid!Ingen kommentarer:

Send en kommentar