mandag den 29. oktober 2012

Sleep over for forældre

"Sleep over" plejer vist at inkludere pop corn og tøsefilm til langt ud på natten. Men lørdag aften, var vi taget i byen sammen med vores ældste blot for at sove. Jo jo, den er god nok! Jeg har sovet en hel nat! Ved siden af min mand, som også sov. Hele natten.

Når man pludselig får en pose frihed serveret, kan der kan opstå lidt tankemylder; skulle vi så ikke også liiige ...og vi kunne da også ...Men nej! Missionen var; søvn.

En af de underlige, men også skønne ting ved at blogge er, at andre omkring en ved utrolig meget om, hvad der sker i ens liv - mens man selv sjældent er helt frisk opdateret på venners og families liv. Min mor er trofast læser - og havde læst mit indlæg om vores stadige problemer med manglende søvn!

Derfor sagde vi ja tak til weekendens tilbud fra mine forældre; bytte bolig for en nat. Vores bolig inkludrede så bare lige 2 stk. tvillinger med tendens til natteroderi.

Efter fælles aftensmad lørdag aften, trillede vi stille afsted mod det sydlige Aarhus - og inden klokken var ni, lå vi alle tre i vores senge og sov sødt. Uden afbrydelser og nattevandringer. Men med naturlig opvågning - nogenlunde samtidig med solens frembrud på himlen!

Hjemme igen ventede to glade børn - og to lidt trætte bedsteforældre. Opgaven løst til ug. Og lidt mere overskud til de ellers meget trætte tvillingeforældre.

Vores ældste konkluderede igår under aftensmaden, at hun aldrig ville glemme denne weekend. Hvor hun fik sin mor & far lidt for sig selv - og hvor vi voksne fik sovet. Så nu må vi se, om vi kan lokke mormor & morfar med på den en anden gang :)

Sweet dreams!1 kommentar:

  1. Ejjj hvor det lyder lækkert :) skønt i har haft en god nat (og tænk, I har sovet en hel time 'gratis') tror misundelse.dk lige sneg sig forbi matriklen her ;) god (blæsevejrs-)mandag, kh.

    SvarSlet