fredag den 5. oktober 2012

Længslen efter noget andet. Eller noget mere?

Typisk. Så lå jeg der og forsøgte at snyde mig selv til at sove. For nu var endelig ro i huset efter flere dage med hoste, gråd og skrigture. Og så kunne jeg selvfølgelig ikke sove!!

Min puls lå vel omkring 220 (føltes lidt som om mit hoved faktisk lettede fra puden ved hvert pulsslag), kroppen rystede, selvom jeg lå under en varm vinterdyne. Og hovedet - ja, det blev hurtigt fyldt med tanker. Som nok skulle tænkes. Bare ikke lige dér, vel!

Holdt løbende øje med, hvor meget tid, jeg havde tilbage at sove i - hvis jeg altså faldt i søvn inden for de næste to minutter. Og sidst, jeg kiggede, var den tæt på halv tolv. 2 timer efter, jeg havde lagt hovedet på puden. Bevidst tidligt. Så jeg virkelig kunne få indhentet noget af det forsømte fra de forgående nætter.

I tankerne indrettede jeg lige min svigermors kontor. Jeg startede egen virksomhed. Oplevede pyramiderne med rygsæk. Og så en truck køre gennem en mur i 1.sals højde (dette var ikke et uheld, men en del af et - velovervejet? - marketingstunt!).

Til sidst lå jeg bare og tænkte på alt det, jeg skulle have læst; psykologi, ernærings-fittelihut, coach, kommunikation på Uni, arkitektur - og den HD, som jeg aldrig fik muligheden for.

For hvis jeg havde læst (alle) ovennævnte fag, så ville det hele have været meget enklere nu. Hvor jeg faktisk synes, det hele er lidt uoverskueligt. Og hvor jeg ikke helt kan mærke i maven, hvilken vej er den rigtige for mig.

Det virker som om alle andre, har total tjek på, hvor de skal hen, med hvad og hvorfor. De har styr på økonomi, forretningsidé, egne kompetencer og netværket til at få det til at lykkes.

Men er du aldrig i tvivl? Ja, dig derude, som læser med! Fortæl mig nu dine bekymringer, glæder, overvindelser og successer ...trænger til input fra omverdenen!

2 kommentarer:

 1. Jeg forstår ikke hvordan man kan undgå at være i tvivl en gang i mellem. Jeg tror faktisk det er sundt. Det håber jeg det er, for jeg tvivler meget ofte. Det sker oven i købet at jeg tvivler på om jeg skulle have valgt at få børn. Ikke sådan at jeg nogensinde kunne vælge dem fra nu - aldrig i livet! Men sådan rent teoretisk, så kunne jeg da nogle gange godt tænke mig en anden slags frihed; at rejse og gøre lige hvad der passer mig; stå af ræset, leve simpelt... alt det der.

  Jeg tror tvivlen er et grundvilkår i vores verden hvor alt er muligt. Og jeg tror tvivlen gør os klogere på os selv og de valg vi tager.

  - Frigg

  SvarSlet
 2. Kære Frigg,

  Kender godt følelsen - af, hvordan livet kunne have set ud, hvis der ikke var kommet børn. Der havde uden tvivl været mere (personlig) frihed og mere af det, vi småbørns-forældre sukker efter; rejser, restaurantbesøg og caféture. Og dejligt at høre din holdning omkring tvivl. Og du har nok ret - at tvivle skal ikke opfattes negativt, men mere være en udtryk for, at man tager stilling og søger. Noget nyt, bedre eller anderledes :) Som gør os klogere som mennesker. Lige som det er med børn ;0)

  KH Line

  SvarSlet