mandag den 24. september 2012

Havde jeg bare hørt efter til spejder ...

Den gode nyhed er, at jeg ikke har huller. I tænderne, that is! Den dårlig er, at sidedøren ved føresædet er rimelig bulet og ikke kan lukkes. Men måtte holdes inde med et reb, da jeg kørte hjem fra tandlægen (og havde jeg da bare lyttet efter i den uge, jeg trods alt gik til spejder. Manglede virkelig viden om råbåndsknob!).

Egentlig orker jeg ikke genfortælle historien. Måske, fordi det ikke er længe siden, at problemer med bilen påvirkede ikke bare hele familiens hverdag, men også udformningen af vores sommerferie.

Kort fortalt er ingen kommet til skade. En taxa kører netop nu rundt med en smadret baglygte. Og vores bil står igen igen hos mekanikeren. Og skaden er anmeldt. Via Trygs hjemmeside. For der var ingen, som tog telefonen!!!

Og da jeg kom hjem, var det hvide vasketøj væltet ud på den våde jord. Det havde regnet ind i den ene barnevogn. Og mit lille træ i potten var væltet, så der lå dejlig, våd muld spredt ud over fliserne.

Så er det virkelig MANDAG!! Men jeg havde ingen huller. Se det er fandeme positiv tænkning, så det batter!

2 kommentarer:

  1. God karma til dig idag - sikke en mandag!! Men idag skinner solen og det er efterår når det er bedst (ihvertfald i København). Kh. S.

    PS. håber I hurtigt får bilen igen!!

    SvarSlet
  2. Tak for god karma :) Den trænger jeg vist til! Håber solskinnet også rammer mig i dag ...KH Line

    SvarSlet