søndag den 23. september 2012

En helt igennem fantastisk kæreste!

En af de interessante ting ved at have tvillinger er muligheden for at sammenligne to individer. Og når man så har en af hvert køn, har man helt automatisk nogle forventninger til deres interesser, svagheder og styrker.

Jeg kan allerede nu love alle mødre til piger i alderen 0-5 år, at Søren og jeg har produceret et ganske udemærket eksemplar af racen; mænd!

Allerede nu, sølle 20 måneder gammel, ser vi dagligt sønnikes svaghed for:

1. At holde i hånd. Her taler vi faktisk at FLETTE fingre! Helst flere gange i løbet af dagen, og meget gerne under et måltid. "Hånd", siger han bare - og så ved man lige som, hvad der skal gøres!
2. At nusse hår. Hvis ingen andre gider nusse, nusser han bare sig selv.
3. At nulre ører. Gerne samtidig med punkt 2.

Men de gode tendenser slutter ikke her.

Han elsker god mad. Elsker at kysse (eller lade som om, at han gider, mens han griner lettere fjollet! Ahhh, kender vi det!?).

Han vælger - som det eneste barn i familien - sit eget tøj hver morgen ("kom ...dennder", siger han pegende på bukserne med biler!).

Han elsker lange, varme karbade. Store, dyre biler. Øl. Og søde piger (har siden 6 måneders alderen haft et seriøst crush på vores rengøringshjælp!).

Troede faktisk, det var døtrene, man skulle være nervøs for. Men nu forstår jeg, at det er JER, mødrene til døtrene derude, som skal passe på :)

God søndag-aften derude!

2 kommentarer:

  1. Nårh, hvor sødt. Er sikker på at der er mangen kommende ungmø derude, der kommer til at sætte stor pris på ham :-D Det med holde hånd og nusse er jeg 100 på der er rigtig mange drengemødre der er dybt misundelige over :)

    SvarSlet
  2. Ja, og nu er han faktisk også begyndt at putte tøj i vaskemaskinen og hive strømper ned fra snoren. Så hvad skal det ikke ende med :)

    SvarSlet