søndag den 19. august 2012

Et blødt mor-hjerte.

Min yngste datter siger nu "mooooar" for første gang i sit liv. Og selvom det sikkert betyder alt andet end mor (men mere noget i retning af "stik mig mælken", "jeg vil have en figenstang" og "jeg keeeder mig", så ryger det lige i hjertet på sådan en halvtræt mor.

Og så giver det hele sgu pludselig mening.


2 kommentarer:

 1. De er ret visseligt indrettede sådanne størrelser. Bedst når man synes det hele er lidt op af bakke, gør de noget, der får ens mushy mor-hjrte til at smelte.
  I lørdags sov jeg fx længe om morgenen, efter at have været en smule træt af familieliv, bleskift og generel Camp Chaos hverdagsliv. Normalt plejer alle tre at komme ind og kaste sig Bansaiiii! ovenpå mig uden nogen hensyntagen til morgensarthed. Men lørdag kom de små listende ind og vækkede mig med et kys på kinden som deres far havde "instrueret" dem i. Blev helt paf og meget glad over denne "milde" side af dem også er tilstede midt i den normale "must destroy" stemning :)

  SvarSlet
 2. Kære Rikke,
  Ahhhh, hvor dejligt at høre, at der også er andre som lever i konstant kaos :) Og ja, de har en eller anden forældre-radar, som fortæller dem, at "spat-grænsen" er nået og, de må hellere opføre sig ekstra sødt. Eller gøre noget, som taler lige til hjertet ...så man tænker, at de da egentlig er meget søde - trods alt ;0)

  KH LIne

  SvarSlet