onsdag den 14. november 2012

Jeg gi´r en omgang - anyone?

Det ligger ligesom i ordet; omgangssyge. At her er noget, man sender videre. Ikke i stil med rundesang eller kædebreve. Som jo er meget hyggelige sysler - ja, måske lige pånær kædebreve, som også er en smule irriterende. Fordi, de skal sendes med almindelig post. Som engang var helt almindeligt, men i dag meget besværligt. Nå, men efter de sidste par dage forstår jeg bare meget bedre udtrykket: "at sende lorten videre" - som være en del af forklaringen under "omgangssyge" i Wikipedia.

Man ved jo godt, at når ældstebarnet vågner midt om natten, og tror hun er sulten (og det tænker man måske også selv, at hun er - fordi man ved, hun har spist sig mæt i chips og blå sodavand til taekwondo-festen). Og man så ret hurtigt opdager, at en banan ikke var løsningen - men mere dråben, der fik bægeret til at flyde over - so to speak. Ja, så kan man jo bare vente på, at man selv bliver syg - så snart man er færdig med rende frem og tilbage mellem seng og toilet, holde kølig hånd på pande, hente cola, saltkiks og Anders And´er.

Og den var god nok. Det blev også min tur. Og dernæst min yngste datter. Og nu venter vi så bare på, om dette var en dame-virus eller om drengene i familien også bliver ramt. Hrmf.Ingen kommentarer:

Send en kommentar