tirsdag den 5. marts 2013

Jeg drømmer om Facebook, Twitter, YouTube og og og ...

Hvordan får de tid til det? De unge. Og dem som stadig synes, de er det (inkl. mig selv!). De twitter, facebooker, blogger og pinterester på et niveau, som jeg bare føler mig alt for gammel til. Den her nye form for socialisering skal virkelig læres. Øve øve øve - men det virker stadig ikke naturligt at mikroblogge, holde øje med nye updates, like eller retweete - og så fatter jeg simpelthen ikke, hvordan alle (de/I) andre får tid til at holde deres sociale online liv kørende for fuld damp?

Uge 3 på 6 ugers uddannelse i online markedsføring og sociale medier er skudt i gang. Viden af mere eller mindre teknisk karakter proppes ind i mit lille hoved, som efterhånden er ret overloaded og egentlig bare mest har brug for at finde ud, om skidtet så også virker i virkeligheden.

Så hvis du støder på mig et sted i cyber space, er det nok bare fordi, jeg de sidste to uger har oprettet et hav af konti til diverse medier, programmer og services. Om jeg får online socialisering så meget ind under huden, at det på et tidspunkt vil føles naturligt, ved jeg ikke. Men jeg øver mig. Og hold kæft, hvor tager det bare laaaaang tid.

Hvem var det, der sagde, at man kan sove, når man bliver gammel? Total løgn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar