lørdag den 14. september 2013

Omsorgssvigt eller nedprioritering?

Man kan kalde det omsorgssvigt. Man kan kalde det nedprioritering.

Og ja, det er vel egentlig på en måde også det, det er.

Faktisk er det så længe siden, jeg har skrevet på bloggen, at jeg næsten havde glemt passwordet til min blogger-konto.

Men du er ikke glemt, kære blog. Du har været i mine tanker. I mine overvejelser. For og imod. Skal jeg fortsætte med at skrive? Skal jeg sige tak for nu og starte på nye eventyr?

Der er blogs, som lever længe i blogland. Der er andre, som på en eller anden måde hører en tid til. Jeg tror ikke altid, du ved hvilken type din blog er, når du går i gang med at blogge. Det viser sig bare med tiden.

Sådan har det også været for mig. Jeg har masser på hjerte. Også om livet som tvillingemor. Men jo ældre de bliver, er de egentlig mere "bare" Vilma & Bertram." Selvstændige individer, der er så forskellige, at jeg ikke længere tænker særlig meget over, at de tilfældigvis har fødselsdag samme dag.

Det er ikke fordi, dagligsdagsudfordringer forsvinder som dug for solen bare fordi, ungerne bliver større. Snarere tværtimod. De bliver større. Og mere overvældende. Og mere alvorlige. Fordi, beslutningerne på en eller anden måde præger deres fremtid på en mere kontant måde. Og fordi, de pludselig kan give svar på tiltale.

Der er sket meget i mit "børneliv." Men der er sket mindst lige så meget i mit "voksenliv." Min tid går mest med drømme om selvstædighed. Eller at gøre drømmen til virkelighed for at være helt præcis.

Lige nu arbejder jeg nogle faste timer om ugen i erhvervsforening, hvor jeg får berøring med de mennesker, som jeg har brug for at kende, hvis jeg gerne vil sælge mine ydelser lokalt.

Jeg er startet på Aarhus Universitet, hvor jeg skal følge to hold - det første handler om det danske sprogs opbygning og vores brug af sproget.

Samtidig arbejder jeg sammen med to flittige damer om at skabe et unikt produkt inden for salg, visuel kommunikation og social markedsføring, som vi forventer at lancere i starten af næste år.

Jeg har netop færdiggjort teksten til min kommende hjemmeside, næste opgave er logodesign, visitkort og så er det bare ud over rampen! Jeg har helt sikkert brug for jeres hjælp til at sprede budskabet - det håber jeg, I har lyst til!?

Så for nu bliver mine kræfter, tanker og energi lagt i mit nye firma "We like people", som arbejder med kommunikation til sociale medier og e-nyhedsbreve.

Fremtiden for bloggen står stadig i det uvisse. Måske behøver jeg heller ikke beslutte det endnu. Og imellemtiden kan jeg se, at mine indlæg stadig læses hver uge af nye læsere - og det er da dejligt at vide, de stadig inspirerer andre.

Stay tuned - og nyd det smukke efterår, der er på vej ...

Kærlig hilsen
LineIngen kommentarer:

Send en kommentar